top of page

BODIMA GAAT UW OPSTIJGEND VOCHT TEGEN VIA ONZE VOCHTBESTRIJDING EXPERTISE IN AALTER (GENT)

Bodima: vochtbestrijding tegen opstijgend vocht

Op zoek naar een professioneel bedrijf voor al uw waterdichtings- en injectiewerken tegen opstijgend vocht? Bodima in Aalter, Gent, (Oost-Vlaanderen) heeft uitgebreide ervaring in de sector en garandeert u de beste allround service. Wij beloven u een eersteklas afwerking en een uitstekende klantenservice. Want alleen als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Bovendien geven wij met plezier een onvergelijkbare en volledige garantie van 10 jaar op al onze vochtbestrijding. Als het écht goed moet zijn, kiest u best voor Bodima. Wij werken over heel België. Neem contact op en ontvang uw een vrijblijvende prijsofferte. U kunt ons telefonisch, via mail of via het contactformulier bereiken.

Succesvol vocht bestrijden met Bodima

De succesvolle oplossing voor een vochtprobleem hangt af van de juiste diagnose, maar vochtproblemen zijn complex. De oorzaken zijn niet altijd gemakkelijk te achterhalen. De plaats waar u het vocht aantreft, is niet noodzakelijk de oorsprong van het probleem. Laat u daarom bijstaan door een ervaren bedrijf zoals Bodima. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij het juiste inzicht en de nodige kennis om u een oplossing op maat te verzekeren. Er zijn drie soorten vochtproblemen: doorslaand vocht, optrekkend vocht en condensatie. Bodima verleent haar diensten voor onder andere het dichten van kelders, het impregneren van gevels en galerijen, betonrenovaties en het waterdicht maken van zwembaden.

Voor al uw vragen

Heeft u nog vragen over onze waterdichtingswerken? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Bodima helpt u met plezier verder. U kunt ons telefonisch, via mail of via het contactformulier op deze website bereiken.

bottom of page