top of page

UW AANNEMER VOOR GEVELREINIGING EN GEVELRENOVATIE, BODIMA IN AALTER (OOST-VLAANDEREN)

Uw partner in gevelreiniging & gevelrenovatie

Bodima in Aalter, Gent, (Oost-Vlaanderen) is een professioneel gevelreinigingsbedrijf met jarenlange ervaring. Wij geven u dan ook graag een ongeëvenaarde garantie van 10 jaar op al onze werken. Want goed is het alleen als het perfect is. Bodima gaat prat op een eersteklas afwerking en een persoonlijke service bij uw gevelrenovatie, -reiniging en -restauratie in heel België. Moet het écht goed zijn? Neem dan contact op met Bodima. U kunt ons telefonisch, via mail of via het contactformulier bereiken.

Samen met Bodima de mooiste gevel

De gevel van uw woning beschermt de binnenkant van uw gebouw tegen weer, wind en vocht. Vocht trekt in de muren en tast de bouwstructuur aan. Het zorgt voor schimmels, trekt ongedierte aan, heeft een nefast effect op de gezondheid en verstoort het isolerend vermogen van uw woning. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw gevel vochtwerend is én blijft. Door een tijdige gevelreiniging kunnen we ook schade, zoals scheuren, barsten of erosie, opsporen om grotere toekomstige problemen (en kosten) te vermijden. Heeft u toch vochtproblemen? Ook hier heeft Bodima oplossingen voor.

Naast het structurele voordeel van een nette  gevel is er ook een esthetisch voordeel. Een propere gevel is nu eenmaal mooier. Bent u van plan om uw woning te verkopen? Of heeft u onlangs een woning gekocht? Dan helpen wij u graag verder met de professionele  reiniging ervan. Wij hanteren verschillende technieken naargelang de ondergrond en uw voorkeuren: reiniging met koud of warm water, chemische of industriële reiniging en stoomreiniging. Bodima helpt u naast het reinigen ook met andere werken, zoals de renovatie en restauratie van gevels.

Neem contact op met Bodima

Heeft u vragen over al onze gevelwerken of wenst u graag een offerte? Neem dan contact op Bodima. Wij zijn telefonisch, via mail of via het contactformulier op deze website bereikbaar.

bottom of page